mobile website creator

BRASSERIE MATTHÉO

Menukaart
Brasserie Matthéo staat midden in een winkelcentrum in Beek. De vraag was een opvallende menukaart te ontwerpen, met een link naar Zuid-Limburg. Ik heb gekozen om een landkaart te gebruiken van de omgeving van Beek. De rivier de Maas loopt als een rode draad door de menukaart, en soms als aroma uit de koffie. De kleuren geven een gevoel van warm welkom.  

UITGANGSPUNTEN VOOR DE MENUKAART

Het bestaande logo heb ik ingepast in een nieuwe vormgeving. Het bestek, servies en foto’s van gerechten heb ik verwerkt tot speelse patronen en bloemen, een mix van realiteit en fantasie. Dit geeft een feestelijke uitstraling. Zo is de ijskaart geen saaie opsomming, maar een echt feestje!

RECLAME
Op de menukaart is ook ruimte gemaakt voor reclame van de plaatselijke ambachtelijke bakker, voor frisdrank van Tönnissteiner, en voor diverse biermerken. Helemaal geïntegreerd in het ontwerp, zodat het totaalbeeld in balans blijft. Bekijk onderstaande slideshow maar. 

JE EIGEN UNIEKE HUISSTIJL
Wil jij voor jouw zaak ook graag een persoonlijke huisstijl of een aanvulling op de bestaande huisstijl? Ik kom graag bij je langs om de mogelijkheden te bespreken. Het eerste gesprek is gratis.


ADRES

Dorpsstraat 37
6267AA Cadier en Keer


CONTACT

Email: info@danast.com
Tel. +31 (0)6 22290985