how to build your own website for free

IJSSALON ANGELATI


Menukaart & Uithangbord

IJssalon Angelati in Eijsden heeft veel zorg besteed aan de inrichting. De wanden zijn mooi beschilderd en het geheel heeft een vintage-look. Ze vroegen mij een menukaart in deze stijl te ontwerpen. En later ook nog een groot bord voor buiten aan de muur.  

UITGANGSPUNT VOOR DE MENUKAART

Aangezien er al een heel duidelijke stijl aanwezig was, moest ik als ontwerper goed aanvoelen welke sfeer, kleuren en lettertype daar goed bij pastten. Het materiaal voor de menukaart lag voor het oprapen. Ik heb veel gerechten gefotografeerd en ook heel veel attributen. De bronzen beelden staan op het plein voor de zaak en stellen de Cramignon voor, een typische dans voor Eijsden. Alle elementen heb ik vrijstaand gemaakt en op een speelse manier in de menukaart verwerkt.

De reclame elementen zijn als het ware opgenomen in het ontwerp, zodat het een geheel blijft en in balans is. Onderstaand kun je de menukaart van IJssalon Angelati als slideshow bekijken.

JE EIGEN UNIEKE HUISSTIJL
Wil je voor jouw zaak ook graag een persoonlijke huisstijl of een aanvulling op de bestaande huisstijl? Ik kom graag bij je langs om de mogelijkheden te bespreken. Uiteraard is het eerste gesprek gratis.


ADRES

Dorpsstraat 37
6267AA Cadier en Keer


CONTACT

Email: info@danast.com
Tel. +31 (0)6 22290985