website software

RESTAURANT DE PLATSCHJ

Menukaart & Placemats
Restaurant De Platschj is gevestigd in een winkelcentrum in Beek. De Platschj is een limburgs woord voor een kleine binnenplaats waar je even heerlijk kunt zitten. De link met Limburg was dan ook het uitgangspunt voor zowel de menukaart als de placemats. Het landschap, het volkslied en een vrolijk kwetterend vogeltje.

UITGANGSPUNTEN VOOR DE MENUKAART
Het bestaande logo van DE PLATSCHJ met de vork heb ik ingepast in de ontwerpen. De vork is een tak van een boom geworden, met het limburgse landschap op de achtergrond. Zo had het vogeltje ook meteen een plekje.

Het geheel is heel rustig en grafisch gehouden, omdat de zaak al aardig vol hangt met foto's. De groene kleur verwijst uiteraard naar het landschap.


UITGANGSPUNTEN VOOR DE PLACEMATS
Op de placemats hebben we het limburgs volkslied toegevoegd. Met op elke placemat een ander gekleurd vogeltje. Rechts heb ik een kolom vrijgemaakt voor informatie over het aanbod.


RECLAME
Zowel de menukaart als de placemat bieden ruimte voor reclame. Geïntegreerd in het ontwerp, zodat het totaalbeeld in balans blijft. 

JE EIGEN UNIEKE HUISSTIJL
Wil je voor jouw zaak ook graag een persoonlijke huisstijl of een aanvulling op de bestaande huisstijl? Ik kom graag bij je langs om de mogelijkheden te bespreken. Uiteraard is het eerste gesprek gratis.


ADRES

Dorpsstraat 37
6267AA Cadier en Keer


CONTACT

Email: info@danast.com
Tel. +31 (0)6 22290985