how to make your own website for free


JOUW EIGEN VISUAL STORY

Graag verbeeld ik ook jouw visual story, precies zoals jij het wil! Als gevoelsmens ben ik heel goed in het oppikken van de sfeer die je wil overbrengen. Het gaat erom dat het ontwerp, de visual story, past bij jou, bij jouw bedrijf, bij jouw ruimte, en dat jij er blij van wordt.


Ik kom vrijblijvend bij je thuis of op je bedrijf, waar we bespreken welke sfeer je wilt hebben, en waar(op) je het nieuwe beeld wilt plaatsen. Ik maak een kostenraming en als we het daar samen over eens zijn, ga ik aan de slag. Ik fotografeer de elementen die je in het werk wil terugzien, en maak een digitaal ontwerp. Je kunt op een later tijdstip ook nog foto's aanleveren. Regelmatig bespreken we de tussenresultaten, zodat we kunnen afstemmen en bijsturen om tot het beste resultaat te komen. Maak je keuze uit onderstaande producten. Door op de foto te klikken krijg je meer informatie.

Visuals - de Stoel van je Leven - Horeca disposables - Dessins / Vrij Werk - Groeiwand - en meer...


Jouw idee vertaald in fotobehang, lampen, tafelbladen. Passend in de ruimte tot wel vijf meter hoog en breed tot elke maat

Je favoriete stoel in een gloednieuwe jas, tjokvol beelden van jouw verhaal. Een uniek concept in samenwerking met Mattanja Coehoorn.

Huisstijlen met daarin menukaarten, placemats, pochets, cadeaubonnen, interieuruitingen en dergelijke.

Dessins die kunnen dienen als meubelstof, tas, fotobehang, dekbedovertrek, kussen, sjaal, tafelblad of een ander product.

Een fysieke verankering van de output van een training binnen je organisatie, in samenwerking met coaches.


Voor unieke, bijzondere wensen voor jezelf of een ander. Dat kan een speciale brochure zijn, een lamp, kaarten, een grafkist, noem maar op...

THE FOUR SEASONS 

VOOR ELK SEIZOEN JE FAVORIETE SJAAL

Lekker in je vel zitten, of het nu lente, zomer, herfst of winter is.
Deze prachtige sjaals van 100% zijde geven je dat gevoel, warm in de winter, heerlijk koel in de zomer. Een super mooi cadeau voor jezelf of om weg te geven. 
Ze zijn in  beperkte oplage leverbaar bij o.a. Iskander in Maastricht.
Wil je meer weten of bestellen neem contact op met Danast.


ADRES

Dorpsstraat 37
6267AA Cadier en Keer


CONTACT

Email: info@danast.com
Tel. +31 (0)6 22290985