bootstrap modal form


LOVE IS IN THE PICTURE

Mensen staan voor mij centraal. Ik wil graag dat mensen elkaar écht zien in al hun facetten, een gesprek aangaan met vertrouwen, liefde, respect en humor. Alleen dan kunnen we groeien en bloeien en de wereld een beetje mooier maken.

Ieder mens heeft een verhaal dat verteld, gehoord en gezien mag worden. Iedere medewerker draagt bij aan de groei en bloei van een bedrijf. Ieder mens is waardevol en mag je koesteren als een pareltje.

Met mijn werk wil ik die waardevolle verhalen zichtbaar maken in de leefomgeving van mensen, in producten die ze dagelijks gebruiken, in ruimtes waar ze dagelijks verblijven. Zodat mensen zich daar thuis voelen, zich gezien voelen, en zich verbonden voelen met elkaar.SFEERMAKER

De omgeving bepaalt mede het gevoel van welzijn. Kleuren, materiaalgebruik en vormentaal zijn bepalend voor de sfeer in een ruimte. Elke ruimte verdient daarom aandacht! 

SYMBOLIEK

In mijn visual stories verbind ik soms zeer contrastrijke elementen op een speelse en intuïtieve manier tot één harmonieus geheel. Ik maak veel gebruik van symbolen, die de kijker de ruimte geven voor eigen interpretatie.

WELZIJN

Een ruimte die positiviteit, vertrouwen, warmte, speelsheid en creativiteit uitstraalt, draagt in er belangrijke mate toe bij dat een mens zich thuis voelt. De basis voor iedere (werk)omgeving!

VERBINDING

Verhalen en levens van mensen zijn altijd genuanceerd en complex. Daarom zijn mijn visual stories ook altijd gelaagd, en vormen ze een soort zoekplaatjes. Je kunt erover blijven praten!   

VISUAL STORYTELLING

MuurVisuals - Tafelbladen - Lampen - Stoffen - de Stoel van je Leven - Menukaarten


ADRES

Dorpsstraat 37
6267AA Cadier en Keer


CONTACT

Email: info@danast.com
Tel. +31 (0)6 22290985