bootstrap table

ZITTEN IN JE EIGEN VERHAAL

Je favoriete stoel in een gloednieuwe jas, tjokvol beelden van jouw verhaal


De stoel van je leven vertelt jouw verhaal. Het verhaal van je leven, je passie, je bedrijf, je club, je familie, je gezin, je vrienden, alles wat dierbaar en belangrijk is voor jou. Een uniek visueel verhaal, opgebouwd uit elementen die voor jou betekenis hebben. Gefotografeerd en verwerkt in een grafisch ontwerp naar jouw smaak. Slijtvast geprint op mooie meubelstof, professioneel gestoffeerd op jouw eigen favoriete stoel. Zo’n stoel zit als gegoten. Die gaat een leven lang met je mee!


Sinds medio 2016 hebben Mattanja Coehoorn (textielkunstenaar en meubelstoffeerder) en ik onze krachten gebundeld en werken we samen aan het concept 'de stoel van je leven'. We stofferen stoelen met een uniek, op de persoon of bedrijf gemaakt stofontwerp, digitaal geprint op meubelstof. Persoonlijker kan het niet! 


Het is zo'n uniek concept dat we er een eigen website voor hebben gemaakt destoelvanjeleven.nl. Hier vind je een aantal foto's van onze stoelen. Mocht je meer informatie willen, kijk dan eens op de website. Daar staat precies hoe we het aanpakken. Dan wil jij ook zo’n stoel!
DE STOEL VAN JE LEVEN - MATTANJA
 

De gezinsstoel, waarin elk gezinslid is vertegenwoordigd in de vorm van bloemen met voorwerpen die waardevol zijn.

Voor meer info zie destoelvanjeleven.nl

DE STOEL VAN JE LEVEN - ELISABETH STROUVEN FONDS  


De kernwaarden van het Fonds tastbaar en zichtbaar gemaakt in vijf unieke stofdessins, op comfortabele stoelen. Bij iedere vergadering meteen helder waar het eigenlijk om gaat! 

Voor meer info zie destoelvanjeleven.nl

DE STOEL VAN JE LEVEN - SMEEDIJZEREN STOELTJES

Voor het stofontwerp zijn we uit gegaan van de stoel zelf. De spijlen en krullen van de rugleuning vormen de basis van het ontwerp.

Voor meer info zie destoelvanjeleven.nlDE STOEL VAN JE LEVEN - ASTRID

De stoel heeft jarenlang bij DSM als bureaustoel dienst gedaan. De vlammen, moleculen en chemische (DNA) strengen zijn verwerkt in het  patroon. Nieuw leven!   

Voor meer info zie destoelvanjeleven.nlWIL JIJ OOK DE STOEL VAN JE LEVEN?

Zodat jij ook zichtbaar kunt maken waar jouw bedrijf voor staat.
Maak een vrijblijvende afspraak. We kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden.

MAIL
info@danast.com

MOBIEL
Astrid Verkoijen 06 222 90 985


ADRES

Dorpsstraat 37
6267AA Cadier en Keer
Email: info@danast.com
Tel. +31 (0)6 22290985